Consumentenbond nu ook AFM-vergunning

consumentenbond150_51logo

De Consumentenbond biedt dit jaar opnieuw een Zorgvergelijker voor de zorgverzekeringen. Nieuw is dat leden en niet-leden dit jaar direct zorgverzekeringen kunnen afsluiten. Hiertoe heeft de AFM een vergunning afgegeven.

Op Consumentenbond.nl/zorgvergelijker wordt het polisaanbod voor de zorgverzekering aangeboden. De zorgverzekeringen worden vergeleken op verschillen in kwaliteit, dekking en prijs.

De Consumentenbond adviseert goed te kijken welke aanvullende verzekeringen echt nodig zijn. Bart Combée, directeur Consumentenbond: "Het loont om het polisaanbod te vergelijken en te bepalen of je de juiste aanvullende verzekering hebt. Ziekte is natuurlijk niet altijd te voorspellen, maar je weet vaak wel of je bijvoorbeeld fysiotherapie, speciale hulpmiddelen of kraamhulp nodig hebt en wat de staat van het gebit is. Hou daar rekening mee bij de keuze voor een aanvullende verzekering."

Het beëindigen van de lopende zorgverzekering kan tot en met 31 december 2011. Het afsluiten van een nieuwe polis is mogelijk tot en met 31 januari 2012.

Bellen is sneller...

Onze Telefoonservice is van 09:00-21:00 uur bereikbaar op: 030 - 6 30 88 30
Heeft u liever dat wij u bellen? Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Delen